ofredad.blogg.se

Jag är ett skolboksexempel av ett barn uppvuxet i en dysfunktionell familj präglad av alkoholmissbruk. Trots att mitt enda mål i livet var att inte gifta mig med en man som påminde om min pappa, var det precis vad jag gjorde. Psykisk misshandel, hot och utpressning blandades med gömda spritflaskor, rattfylleri och lögner i mitt eget äktenskap. Hösten 2013, efter att min make sagt att han skulle döda mig, bestämde jag mig slutligen för att lämna honom. Jag trodde att skilsmässan var min nyckel till frihet, men jag har insett att kampen är betydligt längre än så…

JAAAA han skrev på ett avtal!!

Publicerad 2015-03-18 22:25:00 i Allmänt,

Nästan 18 månader efter separationen hände det äntligen, jag fick en underskrift på ett umgängesavtal! Som jag kämpat och slitit, trixat och förhandlat, lirkat och varit hård om vartannat. Men nu äntligen har vi ett påskrivet avtal!
 
 
Inte att jag för en sekund inbillar mig att han kommer hålla det, men utan avtal är man helt laglös har jag lärt mig, då kan han hävda vad som helst och jag har inga bevis på att vi sagt något annat. Men nu finns det bevis, nu har vi ett avtal!.
 
Idag är en bra dag!
 

Kommentarer

Postat av: Minna

Publicerad 2015-03-19 10:50:49

Vad härligt att läsa! Grattis till en framgång! Ha en skön dag i vårsolen!

Postat av: Elin

Publicerad 2015-03-19 21:07:56

Härligt! Är du glad är jag glad. :) önskar dig det bästa. Kram kram

Postat av: A

Publicerad 2015-03-20 18:13:48

Så glad för din skull :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela